Advertisement 1

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 464 465 466 467 468 469 470 471-- 16/01/2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙO 464
Ο Αγάς ανακαλύπτει πως η Χριστίνα προσπάθησε να μπει κρυφά στον υπολογιστή του. Γίνεται έξαλλος, αλλά εκείνη τον κρατάει στο χέρι, εκβιάζοντάς τον πως θα αποκαλύψει στη Μαρέλα τα αισθήματά του απέναντι της. Ο Ρώσος φαίνεται να αντιμετωπίζει με κάποια επιφυλακτικότητα τον Νότη... Η Χαρά ψάχνει κάποιον να παραστήσει το αγόρι της,
προκειμένου να πείσει τον Στέφανο να την αφήσει ήσυχη. Η Λήδα προσφέρεται να τη βοηθήσει...

Σε έξαλλη κατάσταση είναι ο Γιώργος. Ο λόγος είναι γιατί η Νιόβη δείχνει να μην έχει μετανιώσει καθόλου για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά της. Αρχίζει μάλιστα να σκέφτεται την περίπτωση να φύγει και να αφήσει το σπίτι στον Γιώργο. 

Από την άλλη ο Αγάς δεν έχει περιθώρια αντίδρασης και υποκύπτει στους εκβιασμούς που του κάνει η Χριστίνα. Έτσι κάνει τα πάντα για να πείσει το Στέφανο να αφήσει τη Χαρά και να κάνει σχέση με τη Χριστίνα που δείχνει ενδιαφέρον γι'αυτόν. Στο μεταξύ η Χρύσα απορεί που δεν βρίσκει το σταυρουδάκι της στα πράγματα της Έλεν Τζόρνταν και αναρωτιέται που μπορεί να βρίσκεται...
Η Μάνια καταφέρνει να βρει το τηλέφωνο του δημοσιογράφου που είχε γράψει για τη σχέση της Λήδας με τον Ευθυμίου και επικοινωνεί αμέσως μαζί του. Από την άλλη η Χαρά παρακολουθεί απογοητευμένη το Στέφανο και τη Χριστίνα να πλησιάζουν όλο και πιο κοντά. Στο μεταξύ όταν ο Ρώσος ενημερώνεται από την αστυνομία ότι στα πράγματα της Τζόρνταν υπήρχε και ένας φάκελος, όλοι αναρωτιούνται τι απέγινε ο φάκελος...
O Αγάς κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να διορθώσει όλα τα πράγματα πριν δει το μήνυμα η Μαρέλα. Ο δικηγόρος του ιδρύματος θα προτείνει τελικά προς μεγάλη απογοήτευση του Νότη να πάνε να χρηματοδοτήσουν το φιλανθρωπικό έργο που έχει η Χρύσα με τα χρήματα από το λογαριασμό που έχει η Τζόρνταν. Ο Ρώσος θα εκμυστηρευθεί στην Χρύσα ότι δεν βλέπει και με πολύ καλό μάτι το Νότη. Η Λήδα έχει αρχίσει και καταστρώνει τα σχέδια ώστε να καταστρέψει τον Πετρίδη.
Bλέπουμε τον Ρώσο να περνάει από τη σχολή και συγκεκριμένα από το μπαράκι της σχολής και εκεί θα γνωρίσει την Νιόβη.Ο Γιώργος τους βλέπει μαζί να τα λένε χαλαρά και παρεξηγεί την παρουσία του Ρώσου.H Χριστίνα πηγαίνει να προειδοποιεί τον Στέφανο ώστε να μην την χρησιμοποιήσει ώστε να κάνει σπάσιμο στη Χαρά. O Ευθυμίου τηλεφωνεί και να απαιτεί από την Λήδα να πάει κατευθείαν και να τον συναντήσει στην σουίτα ενός ξενοδοχείου. 
Στη σουίτα βλέπουμε τον Ευθυμίου να πηγαίνει και να αρπάζει την τσάντα της Λήδας και να παίρνει το μαγνητοφωνάκι που είχε καταγεγραμμένη την συνομιλία που είχαν.Ο Γιώργος λέει στον Λευτέρη να μάθει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για τον άντρα που ήταν την προηγούμενη μέρα στο μπαράκι και έφυγε μαζί με τη Νιόβη όταν σχόλασε χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ο Ρώσος.Ακόμα βλέπουμε την Μάνια να είναι πολύ στεναχωρημένη και η αιτία θα είναι η απομάκρυνση που έχει κάνει ο Σταύρος.Η Λήδα πηγαίνει και ζητάει την πολύτιμη βοήθεια του Νότη σχετικά με το θέμα που έχει με τον Ευθυμίου, βλέπουμε την Χαρά να μην μπορεί πλέον να ξεπεράσει τον χωρισμό που είχε μαζί με τον Στέφανο. 
Βλέπουμε τον Σταύρο να είναι προβληματισμένος σχετικά με αυτά που είχε γράψει η Ελένη μέσα στο γράμμα της.Η Μαρέλα έχει κάποιες υποψίες ότι ο Αγάς πρέπει να ενδιαφέρεται ακόμα για εκείνη,αλλά βλέπουμε την Χριστίνα να της επιβεβαιώνει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Ο Θέμης συνεχίζει και πολιορκεί ακόμα την Χαρά. Ο επιχειρηματίας Πετρίδης είναι πανικοβλημένος από την στάση που έχει Λήδα και ζητάει από τον Νότη την βοήθεια του ώστε να καταφέρει να την ξανακερδίσει.
ΕΠΕΙΣΟΔΙO 471
Βλέπουμε τον επιχειρηματία Πετρίδη να κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο που θα κάνει μαζί με την Λήδα.Εκεί τον βλέπουμε να ανακοινώνει το νέο στην Μάνια η οποία θα στενοχωρηθεί πολύ όταν θα ακούσει το συγκεκριμένο νέο και έτσι θα τον συμβουλέψει να μην είναι πολύ βιαστικός με τις κινήσεις του. 

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.