Advertisement 1

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε νοσοκομείο: Ασθενής ΣΚΟΤΩΣΕ έξι νοσοκόμες!!!

Ένας ψυχασθενής μαχαίρωσε και σκότωσε επτά άτομα σε ένα σανατόριο στην Κίνα, ενώ μία νοσοκόμα νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη....

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20/11).
Η έξαρση των επιθέσεων σε γιατρούς και νοσηλευτές τα τελευταία δύο χρόνια έχει συζητηθεί από το υπουργείο Υγείας και οι εργαζόμενοι ζητούν να παρέχεται μία καλύτερη
ασφάλεια στα νοσοκομεία.
Το σανατόριο βρίσκεται σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο κοντά στο Πεκίνο ενώ ιδιοκτήτες του είναι ανώτερα μέλη του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος. Στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν πολλά τέτοια ιδρύματα, τα οποία συνήθως χρησιμοποιούνται ως φτηνά ξενοδοχεία.
Ο 27χρονος δράστης, ο οποίος έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική το 2006, έχει συλληφθεί ενώ κρατείται και ένας υπάλληλος του σανατορίου.
Αν και η κυβέρνηση της Κίνας έχει επεκτείνει τις δαπάνες για την υγεία, οι γιατροί δεν αμοίβονται ανάλογα και πολλές φορές οδηγούνται στη διαφθορά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της Κίνας, το 2010 αναφέρθηκαν τουλάχιστον 17.243 περιπτώσεις βίαιων επιθέσεων σε γιατρούς με τη μορφή ξυλοδαρμού, λεκτικής βίας και απαγωγών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.