Advertisement 1

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΜΟΥΣ

Χιονοπτώσεις προβλέπονται για τις επόμενες ώρες μέχρι και το πρωί της Τρίτης, σε πολλές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας, μόνο όμως σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα.

Πιο αναλυτικά :

Χιονοπτώσεις ασθενούς έντασης θα σημειωθούν στη Θράκη, στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, πάνω από τα 300-500 μέτρα υψόμετρο, ενώ στα βόρεια τμήματα του νομού Έβρου, το πρωί θα
χιονίσει ασθενώς και σε πεδινά τμήματα.

Χιονοπτώσεις ασθενούς έντασης θα σημειωθούν στη κεντρική Μακεδονία, στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας πάνω από τα 400-600 μέτρα, αλλά και στη δυτική Μακεδονία στους νομούς Φλώρινας και Κοζάνης πάνω από τα 300-400 μέτρα υψόμετρο. Πρόσκαιρα ίσως μερικές νιφάδες να πέσουν και στη πόλη της Φλώρινας και της Κοζάνης.

Τέλος, κάποιες χιονοπτώσεις ασθενούς έντασης, θα πέσουν και στη Θεσσαλία, στους νομούς Μαγνησίας, Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων, πάνω από τα 500-700 μέτρα υψόμετρο.

Το πρωί της Τρίτης, χιονοπτώσεις ασθενούς ως και μέτριας έντασης, θα πέσουν στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, στους νομούς Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Αττικής, πάνω από τα 700-900 μέτρα υψόμετρο, ίσως και 100 μέτρα χαμηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.