Advertisement 1

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 35 36 37 -- 21/12/2014

Περίληψη Επ. 35: Η Νατάσσα μπαίνει στο άβατο του Ανδρέου για να πάρει τη δόση της και βλέπει σε προστατευμένη προθήκη το όπλο με το οποίο σκότωσε τον πολιτικό. Δεν το αναγνωρίζει όμως. Η Βάλια καλείται να προλογίσει τα εγκαίνια ενός ζωγράφου, προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ από το φιάσκο της τελευταίας
της παράστασης στη Σύρο.

Η Κλαίρη μπαίνει στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της κι ενώ η ίδια είναι ενθουσιασμένη με το γεγονός, ο Χρήστος δεν μοιράζεται τη χαρά της. Η Μυρτώ, με τη βοήθεια της Ανθής, βρίσκει τον χώρο για να στήσει το πρώτο της δικηγορικό γραφείο. 

Η Ερμιόνη ανέχεται τον Λευτέρη για το καλό των παιδιών της, αλλά η σχέση μεταξύ τους είναι τεταμένη. Η Τζίνα, με διαφορετικό στυλ κι εμφάνιση, συστήνεται στη Βάλια ως μια φανατική θαυμάστριά της και με τον τρόπο της την προτρέπει να ξαναβγεί στο σανίδι και ν' αποδείξει σε όλους πόσο σπουδαία ηθοποιός είναι. 

Η Βάλια παραξενεύεται από την παρουσία της, αλλά κολακεύεται κιόλας. Ο αστυνόμος Χρηστίδης ανακρίνει τον Ντίνο, προσπαθώντας ν' αποσπάσει πληροφορίες για τον ορκισμένο εχθρό του, τον Ανδρέου. Παράλληλα, ο Ανδρέου ενημερώνεται από τον ατζέντη της Νατάσσας πως η Νατάσσα έχει μπλέξει με ουσίες. 

Ο Χρήστος εξομολογείται στην Ερμιόνη πως δεν είναι ερωτευμένος με την Κλαίρη, αλλά μένει μαζί της εξαιτίας του παιδιού. Ο Θησέας προτείνει στη Μυρτώ να κατέβει υποψήφια με το νέο κόμμα που ετοιμάζει. Παράλληλα, για να εξασφαλίσει την εκλογή του, στήνει παγίδες στον νυν Δήμαρχο, τον Κλέωνα. Ο Ιάσωνας φροντίζει όλα τα χαρτιά που εξασφαλίζουν στην Τζίνα μια νέα ταυτότητα. Της εύχεται καλή επιτυχία με το σχέδιό της και ετοιμάζεται να φύγει για Αμερική. 

Ο Πρίγκηπας απογοητεύεται από τη συμπεριφορά της Νατάσσας, εκείνη προσπαθεί να αμυνθεί, μα το απειλητικό βλέμμα του δεν της αφήνει πολλά περιθώρια. Η Βάλια ανακοινώνει στην Ανθή πως θα ξαναγυρίσει στο θέατρο, αλλά η Ανθή δεν συμφωνεί. Η Κλαίρη, για να εγκλωβίσει ακόμα περισσότερο τον Χρήστο, του ζητάει να παντρευτούν πριν γεννήσει.


Περίληψη Επ. 36: Η Λία δεν συμπαθεί την Κλαίρη και της το δείχνει ανοιχτά. Αντίθετα, στο πρόσωπο της Κλαίρης, ο Λευτέρης βρίσκει μια αναπάντεχη σύμμαχο για τις κομπίνες και τα ύπουλα σχέδιά του. Ο Ντίνος πείθεται να συνεργαστεί μυστικά με τον Χρηστίδη, προκειμένου να βάλει στο χέρι τον Ανδρέου. 

Η Βάλια επεμβαίνει στη διακόσμηση του γραφείου της Μυρτώς και για μια ακόμη φορά μάνα και κόρη συγκρούονται. Η Κλαίρη ανακοινώνει στην οικογένεια πως εκείνη κι ο Χρήστος αποφάσισαν να παντρευτούν, χωρίς όμως να τον ρωτήσει. 

Η Νατάσσα υπόσχεται στον Ανδρέου πως θα κόψει τις ουσίες, αλλά μέχρι να συνέλθει της απαγορεύει να βγει απ' το σπίτι. Η πολεοδομία ελέγχει την κατασκευή του εμπορικού του Λευτέρη και βρίσκει παρασπονδίες. Ο Χρήστος θάβει κυριολεκτικά τον έρωτά του για τη Μυρτώ. Η ομιλία της Βάλιας κλέβει την παράσταση στα εγκαίνια του ζωγράφου κι ενώ οι δημοσιογράφοι την κατακλύζουν με ερωτήσεις, η Τζίνα εμφανίζεται και σώζει την κατάσταση... Συστήνεται ως 'Ελλη Παυλίδη. 

Η Τζίνα, με το ψευδώνυμο της 'Ελλης, μπαίνει στη ζωή της Βάλιας και προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Βάλια κολακεύεται, αλλά παραξενεύεται κιόλας από την ξαφνική εμφάνισή της. Ο Χρήστος αποφασίζει να αφοσιωθεί στην Κλαίρη και να σταθεί στην εγκυμοσύνη και τις ανάγκες της, γι' αυτό και δέχεται να προχωρήσουν με τον πολιτικό γάμο.


Περίληψη Επ.37: Η Λία προειδοποιεί ότι τον Χρήστο ότι η Κλαίρη τον χειρίζεται, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει πως δεν θ' ανεχτεί σχόλια για τη μέλλουσα γυναίκα του. Ο Ασίμ πιέζει τη Μυρτώ να ξανασκεφτεί την απόφασή της και να μην κλείσει οριστικά τον Χρήστο έξω από τη ζωή της, γιατί μόνο μαζί του θα βρει την ευτυχία. 

Η Μυρτώ όμως δείχνει αποφασισμένη να μην ξανασχοληθεί μαζί του. Ο Χρηστίδης πείθει τον Ντίνο να συνεργαστεί μαζί του για να συλλάβει τον Ανδρέου. Την ίδια ώρα, η Βάλια ζητάει από τον Ανδρέου να ερευνήσει για την 'Ελλη, πιστεύοντας ότι είναι η κόρη της. Στη σχολή χορού κάνει την εμφάνισή του ο Γιώργος, ο νέος ιδιοκτήτης του κυλικείου, που τραβάει την προσοχή της Λίας. 

Ο Ασίμ χάνει τη δουλειά του και η Μυρτώ τού υπόσχεται ότι θα του βρει μια νέα, για να μπορέσει να μείνει στην Αθήνα και να συνεχίσει τις σπουδές του. Ζητάει από τη Βάλια να μεσολαβήσει. Η Κλαίρη δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο στον Λευτέρη, όταν προσφέρεται να τον βοηθήσει στη δουλειά με αντάλλαγμα να την υποστηρίζει πάντα μέσα στην οικογένεια. Το στερητικό της Νατάσσας την οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές, αλλά ο Σάκης αρνείται να την βοηθήσει, το ίδιο και ο Θησέας. 

Ο Ανδρέου ζητάει από τη Βάλια να κρατηθεί μακριά από την 'Ελλη μέχρι να μάθουν ποιά πραγματικά είναι, αλλά εκείνη αποφασίζει να πάρει ένα ρίσκο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.