Advertisement 1

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Όμικρον Θετικό Επεισόδιο 51 52 53 -- 15/12/2014


Επ. 51--Αφού η Σκεύη αποκάλυψε ότι η Μαρίνα πυροβόλησε τον Δημήτρη ,ο Γιώργος και ο Κώστας την ακολούθου με την ελπίδα να τους οδηγήσει σε αυτόν ,αφού είναι πια σίγουροι ότι ο Δημήτρης κρύβεται πίσω από την απαγωγή του Κωνσταντίνου .

Και ενώ η κατάσταση της υγείας του Αλέξη θα παρουσιάσει επιπλοκές ,ο Δημήτρης ζητά τη
βοήθεια του Αριστοτέλους για να διαφύγει από τα κατεχόμενα. .Στο μεταξύ η αστυνομία έχει εντοπίσει το ξενοδοχείο που διαμένει ο Δημήτρης. Πως θα αντιδράσει ο Κώστας όταν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την Μάρθα στο δωμάτιο του Δημήτρη ?
Επ.52--Η Μάρθα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και θα αναγκαστεί να δώσει εξηγήσεις στον Κώστα για τη σχέση της με τον Δημήτρη , τη στιγμή που η αστυνομικά συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του .Και ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί με κάθε μέσο να βρει τρόπο για να φύγει από την Κύπρο ,ενημερώνεται για την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Αλέξη και αποφασίζει να παραμείνει στο πλευρό του. Η σύλληψη όμως του Αριστοτέλους από την αστυνομία θα ανατρέψει τα σχέδια του .Η Ελπίδα από την άλλη θα ανακαλύψει ένα κρυμμένο μυστικό και θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Ελένη .Και ενώ η Άννα επιρρίπτει ευθύνες στη Μαρίνα για την απαγωγή του Κωνσταντίνου ,η Μαρίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ίδια της τη ζωή .
Επ.53--Ο Κώστας και ο Γιώργος συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού Κωνσταντίνου ,τη στιγμή που ο Αριστοτέλους βρίσκεται υπό κράτηση και αντιμέτωπος με την Μάρθα .Θα τον αναγνωρίσει άραγε η Μάρθα και θα καταθέσει εναντίον του ?Στην Ύδρα η Ελένη θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση όταν ανακαλύψει ότι η Ελπίδα σκαλίζει το παρελθόν .Η Μαρίνα, σίγουρη πια ότι δεν κρύβεται ο Δημήτρης πίσω από την απαγωγή του Κωνσταντίνου ,προσπαθεί να πείσει τον Κώστα να στρέψουν τις έρευνες προς άλλη κατεύθυνση .Στο μεταξύ ο Δημήτρης εξακολουθεί να θεωρείται ύποπτος και προσπαθεί με κάθε τρόπο να γλιτώσει από την αστυνομία .Πως θα αντιδράσει όμως όταν μάθει πως ο Αλέξης είναι ερωτευμένος με την ίδια του την αδελφή ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.