Advertisement 1

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Το NovaGo γίνεται διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές Nova!

Μετά απο σημερινή επίσκεψη σε φίλο που δουλεύει σε κατάστημα Forthnet της περιοχής μου, πληροφορήθηκα για τη νέα ενέργεια που θα τρέξει η Nova και η οποία αφορά την υπηρεσία NovaGo. To Nova GO πολύ σύντομα θα διατίθεται σε όλους τους συνδρομητές Nova! Συγκεκριμένα...

1.Τώρα KAI Οι συνδρομητές 3Play 29.90, Start
Pack, Novacinema 1 ή/και Novasports 1 μπορούν να έχουν την εμπειρία θέασης του περιεχομένου της Nova στο Nova Go, άμεσα, όπου κι αν είναι, όποτε θέλουν μέσω LAPTOP, SMARTPHONE & TABLET με το περιεχόμενο του NovaGo που αντιστοιχεί στο πακέτο τους και live τα κανάλια: Novalifε, Novasports24 HD, Euronews, Eurosport, History Channel, Travel Channel, Disney XD, Boomerang, Disney Channel, MAD Greekz.

2.Το περιεχόμενο των πελατών με όλα τα κανάλια Novasports ή/και Novacinema αναβαθμίζεται σύμφωνα με την υπηρεσία του πελάτη (λ.χ. οι συνδρομητές με όλα τα κανάλια Novasports & Novacinema 1 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και όλες τις ταινίες των Novacinema στο Nova GO).

3.Για τους συνδρομητές που ΔΕΝ έχουν στη συνδρομή τους όλα τα κανάλια Novasports ή/και Novacinema η υπηρεσία nova που έχουν ανανεώνεται για 12 μήνες.

Σύντομα αναμένεται και το επίσημο Δ.Τύπου
Γράφει ο:

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.