Advertisement 1

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε σήμερα 24 Φεβρουαριου : ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Ο Χρήστος κρατάει σε απόσταση την Κλαίρη

Η Μυρτώ αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή της και να ξεχάσει όσους κι όσα την κρατάνε στο παρελθόν. Ο Φίλιππος αιφνιδιάζει την Έλλη πηγαίνοντας σπίτι της και διεκδικώντας μια θέση στη ζωή της. Η Νατάσσα ετοιμάζει το πλαστό διαβατήριο για να το σκάσει απ’ τη χώρα, αλλά ο Ασίμ δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό της. 


Ο Χρήστος απομακρύνεται από την Κλαίρη και της δηλώνει πως δεν την εμπιστεύεται πια. Η Έλλη αφήνεται στον έρωτά της για τον Φίλιππο. Η Νατάσσα ανακοινώνει στον Ασίμ πως θα φύγει, είτε την ακολουθήσει είτε όχι. 

Ο Θησέας πληρώνει μια κοπέλα να φλερτάρει με τον Κλέωνα και το ροζ σκάνδαλο δεν αργεί να γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Η Μυρτώ δεν εγκαταλείπει την ιδέα του προξενιού της Ανθής και του Χρηστίδη κι έτσι ζητάει από την Ανθή να την συνοδεύσει στο αστυνομικό τμήμα για κάτι δουλειές. Ο Φίλιππος ζητάει από την Έλλη να κάνει μια τρέλα: να πει ότι είναι άρρωστη και να κάνει κοπάνα απ’ τη δουλειά, για να περάσουν τη μέρα μαζί. 

Η Έλλη είναι διστακτική, αλλά τελικά πείθεται. Η Βάλια, αντίθετα, δεν πείθεται απ’ τη δικαιολογία της. Η Κλαίρη προειδοποιεί τον Λευτέρη πως απ’ τη στιγμή που την πούλησε, θα ’ναι εχθροί. Ο Χρηστίδης φλερτάρει με την Ανθή αλλά η Ελένη δεν βλέπει αυτή τη σχέση με καλό μάτι. 
Ο Λευτέρης συναντάει τη Λία και της ζητάει να γυρίσει σπίτι, εκείνος δεν θα μένει πια εκεί. Ο Φίλιππος και η Έλλη περνάνε ξέγνοιαστες στιγμές κι εκείνος ζητάει να μάθει λεπτομέρειες για τη ζωή της.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.