Advertisement 1

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 487 488 489 490 491 -- 14/02/201

Επεισόδιο 487 : Προς μεγάλη δυσαρέσκεια του Νότη, ο Σταύρος προσφέρεται να υπογράψει ο ίδιος ώστε να μπορεί η Χρύσα να κινεί άμεσα λεφτά από τον λογαριασμό της Έλεν… 

Η Ελίνα, διακεκριμένη μαθηματικός που έχει έρθει πρόσφατα από το εξωτερικό, αναζητά τον Σταύρο στο κολέγιο, υποστηρίζοντας πως υπάρχει ένα κοινό πρόσωπο που τους ενώνει…
Ο Ευθυμίου συνεχίζει να απειλεί τη Λήδα ότι θα αποκαλύψει στοιχεία για το παρελθόν της στον Πετρίδη….
Μπροστά στους συνεχόμενους εκβιασμούς του Ευθυμίου, ο Νότης και η Λήδα καταστρώνουν σχέδιο για να τον παγιδέψουν και να του δώσουν ένα καλό μάθημα. Η Μάνια, επηρεασμένη από την άφιξη της Ελίνας, ζητάει από τον Σταύρο να της επιβεβαιώσει τα αισθήματά του απέναντί της. Στην αναμονή για τον γιατρό, ο Γιώργος αλλάζει γνώμη τελευταία στιγμή και φεύγει φουριόζος για να συναντήσει τη Χριστίνα.
Με αφορμή τη συμπάθεια που δείχνει η Μάνια στον μικρό Άρη, η Μαρία ρωτάει τον Σταύρο πως θα έβλεπε το ενδεχόμενο να κάνει δική του οικογένεια. Εκείνος θεωρεί ότι η σχέση του με τη Μάνια δεν έχει δοκιμαστεί ώστε να σκέφτονται γάμους και παιδιά. Η Ελίνα αναρωτιέται αν ο Σταύρος θα τη θυμηθεί.
Ο Νότης καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο με το οποίο προσπαθεί να οδηγήσει Σταύρο στην παράνοια. Ο Σταύρος συναντιέται για πρώτη φορά με την Ελίνα στο κολέγιο και μαθαίνει για την πρόθεσή της να γράψει ένα βιβλίο για τον ΜπίλυΧαλκιόπουλο. Ο υπόγειος μαγνητισμός που υπάρχει ανάμεσά τους είναι φανερός από την αρχή.
Η Λήδα και ο Νότης αποφασίζουν να βάλουν έναν δικό τους γιατρό, ο οποίος θα κάνει λάθος διάγνωση στον Σταύρο και θα τον οδηγήσει στα ψυχοφάρμακα αρχικά και στην παράνοια εν συνεχεία. Η Μάνια, απογοητευμένη από την απόμακρη στάση του Σταύρου, μαζεύει τα πράγματά της και ετοιμάζεται να γυρίσει σπίτι της… Ο Ευθυμίου παραλαμβάνει ένα οπτικό υλικό από τον Νότη και τη Λήδα και τρομοκρατείται.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.