Advertisement 1

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 95 96 -- 01/02/2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95
Η Ρουμπίνη κάνει πολύ δυναμική είσοδο στο εργοστάσιο της Ιωάννας και βγάζει τον Μάξιμο εκτός εαυτού! Ο Ηρόδοτος, με πονηρό τρόπο, κάνει την Παυλίνα να του εξομολογηθεί πως αισθάνεται γι’ αυτόν.. 

Περνάει ένας μήνας (πέρασμα χρόνου) στις ζωές των ηρώων μας και βλέπουμε μια διαφορετική
Ρουμπίνη που έχει εγκατασταθεί πλέον στο εργοστάσιο γαλακτοκομικών και παίρνει αποφάσεις. Παράλληλα, ο Δημήτρης βρίσκεται κοντά στο να ξανανοίξει το εστιατόριο μετά την καταστροφική φωτιά. Ο Μάξιμος και η Ιωάννα έχουν έρθει πιο κοντά και με την επιστροφή του μωρού τους δένονται ξανά και προσπαθούν να ξεπεράσουν το παρελθόν! Στο μεταξύ, ο Ακύλας συλλαμβάνεται ως πιθανός συνεργός του Ελευθερίου στην απαγωγή. Ο Γιώργος παίρνει άσχημα νέα για την υγεία της μητέρας του και πρέπει να φύγει εσπευσμένα από την Κύπρο για Ελβετία!

Η μητέρα του Γιώργου παθαίνει έμφραγμα κι αυτός φεύγει εσπευσμένα στη Λοζάννη για να την επισκεφτεί. Ο Ακύλας έχει φανερά πια προβλήματα με την αστυνομία. 

Η Μαρία έχει αρχίσει τις ανακρίσεις, τον θεωρεί ύποπτο αλλά αυτός αρνείται κάθε κατηγορία. Την ίδια στιγμή η Ιωάννα ζει με το παιδί της στιγμές ευτυχίας, είναι απόλυτα χαρούμενη και φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να την ταράξει. Πρώτη μέρα που ο Δημήτρης ανοίγει το εστιατόριό του μετά τη φωτιά, αλλά είναι εντελώς άδειο... η ταραχή του χτυπάει κόκκινο... Ο Σάββας βρίσκεται σε απόλυτη απελπισία κι αποφασίζει να κάνει δικαστήριο στη Βίκυ για να της πάρει τον Λέανδρο. Ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στη Ρουμπίνη και την Ιωάννα βρίσκει την Ιωάννα πεσμένη στις σκάλες αναίσθητη...

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.