Advertisement 1

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 97 98 -- 03/02/2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 97
Ο Δημήτρης λέει στην Ιωάννα πως πρέπει να ξεχάσουν τι έγινε μεταξύ τους, ότι δηλαδή έκαναν έρωτα και την παροτρύνει να τα ξαναβρεί με τον Μάξιμο. 

Παράλληλα, βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την έφεση που δικαιώνει την οικογένεια της Ρουμπίνης και δυναμιτίζει εκ
νέου την ατμόσφαιρα. Η Βίκυ ζητά παρηγοριά στον Σάββα που της την προσφέρει ευχαρίστως κάνοντας τον Γιάννη να ζηλέψει. Ταυτοχρόνως ο Ακύλας αποφασίζει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να ενοχοποιήσει τον Ελευθερίου, ενώ ο Μάξιμος τα βάζει με την Ρουμπίνη ότι είχε σχέδιο από την αρχή για να τους καταστρέψει οικονομικά. Την ίδια στιγμή έχουν πέσει βαριές οι κατάρες της Αλέξιας πάνω στον Ηρόδοτο ο οποίος παθαίνει διάφορα….
Ο Ηρόδοτος δεν το βάζει κάτω και κλείνει εκκλησία για το γάμο. Ο Μάξιμος μιλάει ανοιχτά με τον Δημήτρη και τον ρωτάει αν είναι ερωτευμένος με την Ιωάννα. 

Η Ρουμπίνη θέλει να ξεχάσει το συμβάν στο εργοστάσιο, αλλά ο Γιώργος την πιέζει να αντιδράσει αποφασιστικά και μαζί κάνουν μήνυση στην Ιωάννα! Ο Σάββας στριμώχνει την Βίκυ για το θέμα του Λέανδρου. Ο Μιχαήλ την πείθει να του δώσει το παιδί γιατί θεωρεί ότι ο Σάββας δεν θα αντέξει την πίεση της ανατροφής του. Στο μεταξύ η Ρουμπίνη κάνει υπερηχογράφημα και μαθαίνει το φύλο του παιδιού! Η Παυλίνα έχει δεύτερες σκέψεις για το γάμο και σε μια στιγμή αδυναμίας καλεί τον Μιχαήλ σπίτι της… Το επόμενο πρωί εξομολογείται στην Ρουμπίνη ότι είναι ερωτευμένη μαζί του.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.