Advertisement 1

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ποιες περιοχές θα πλήξει ο χιονιάς τις επόμενες ώρες

πηγη καi FOTO ΕΔΩ
Στα λευκά έχει ντυθεί μεγάλο μέρος της Ελλάδας, ενώ και στην Αττική χιονίζει από το πρωί της Τρίτης, δημιουργώντας πολλά προβλήματα, ειδικά στα βόρεια του νομού.
Οι μετεωρολόγοι αναμένουν το κύμα χιονιού να συνεχιστεί…

σε μεγάλο μέρος της χώρας για τις επόμενες
ώρες, μέχρι και το πρωί της Τετάρτης.
Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να επηρεαστούν τα ανατολικά της χώρας, η ανατολική Στερεά και η Αττική, Εύβοια, Σποράδες και Θεσσαλία, αλλά και οι Κυκλάδες και η Κρήτη.
Παράλληλα, στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις στο κεντρικό Αιγαίο, το Ικάριο και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, με ένταση που τοπικά θα φτάνει τα 9 και 10 μποφόρ.
Ήδη από σήμερα, παρατηρούνται εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός, ειδικά στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, όπου έως και αύριο, οι υψηλότερες θερμοκρασίες δεν θα ξεπεράσουν σε πολλές περιοχές τον -1 βαθμό Κελσίου. 
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι μετεωρολόγοι αναμένουν τα φαινόμενα να περιοριστούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου αναμένονται σφοδρές χιονοπτώσεις, αλλά και σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς, μεταξύ των οποίων και η Αττική, όπου πάντως τα φαινόμενα θα είναι ήπια. 
Το πρωί η απόφαση για τα σχολεία
Στις περισσότερες περιοχές της Αττικής το «έστρωσε» την Τρίτη, αν και οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί. Εφόσον η χιονόπτωση συνεχίζεται και την νύχτα, οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ανακοινώσει πως η απόφαση για το αν τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά ή όχι την Τετάρτη, θα παρθεί στις 6 το πρωί.
Ήδη πάντως, ανακοινώθηκε ότι τα σχολεία στην Εκάλη θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στην Κηφισιά και Νέα Ερυθραία τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.