-->

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 147 148 -- 16/04/2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 147.:Η Ιωάννα δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στον Ηρόδοτο και στην Αλέξια, απειλώντας τους ότι θα τους απολύσει εάν συνεχίσουν να κουτσομπολεύουν τη σχέση της με το Δημήτρη. Ο Δημήτρης βλέποντας την κακότροπη συμπεριφορά της Ιωάννας μένει άναυδος… 

Η Ρουμπίνη καταλαβαίνει ότι αυτό που
αισθάνεται για τον Μάξιμο είναι πραγματικός έρωτας αλλά αποφασίζει να μην το προχωρήσει… Την ίδια στιγμή η Σαμ δολοπλοκεί με το χειρότερο τρόπο εναντίον της…
Η Ρουμπίνη ανακαλύπτει διαρκώς νέους εχθρούς, μέχρι που φτάνει και στον Άρη Ευθυμίου. Καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει στα σοβαρά, γεγονός που το μοιράζεται μόνο με το Μάξιμο. Ταυτόχρονα η Ιωάννα προκειμένου να εξασφαλίσει τη διάρκεια της συνεργασίας με το Μιχαήλ του δίνει ποσοστά από το εργοστάσιο. Η Βίκυ όμως έχει εντελώς αντίθετη άποψη…
Η Ρουμπίνη έχει ανακαλύψει πως ο Άρης Ευθυμίου συστήθηκε με ψεύτικο όνομα και ότι είναι διαχειριστής της εταιρείας του Γιώργου με συμφέρον να μην κληρονομήσει η Ρουμπίνη την περιουσία. 
Ο Μάξιμος παρά τις αντιρρήσεις της Ρουμπίνης την πηγαίνει μαζί με το μωρό στο σπίτι του όπου διανυχτερεύουν. Ταυτόχρονα η Ιωάννα κάνει μία αντιπρόταση στον Μιχαήλ να τον κάνει μέτοχο στο εργοστάσιο και εκείνος δέχεται να μείνει στην δουλειά πράγμα που προκαλεί την αντίδραση της Βίκυς. 
Παράλληλα η Παυλίνα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ηρόδοτο αφού η Βίκυ φρόντισε να της πει πόσο πληγωμένος είναι από την συμπεριφορά της αλλά η συνάντηση καταλήγει σε καταστροφή με τους δύο τους τελικά να αλληλοβρίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας