Advertisement 1

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ευχάριστα νέα για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε δύο μήνες από τον Κουρουμπλή!

Στο Διδυμότειχο βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Επικρατείας κ.Τέρενς Κουίκ και τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Στρατή Πλωμαρίτη. 

Ο κ.Κουρουμπλής είχε την ευκαιρία να ακούσει όλους τους φορείς της περιοχής και αφού τους
άκουσε προσεκτικά ανέφερε πως αναγνωρίζει τον μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης όλων των μονάδων υγείας του Έβρου αλλά και το φαινόμενο της “εξόδου” ασθενών στις γειτονικές χώρες και δήλωσε κατηγορηματικά πως αυτό θα σταματήσει.

Όσων αφορά την επαναυτονόμηση του νοσοκομείου του Διδυμοτείχου ο Υπουργός Υγείας δεν εδώσε σαφή απάντηση αλλά άφησε ευοίωνες υπόνοιες για ευχάριστα νέα μέσα στους επόμενους 2 μήνες. 

Ο κ.Κουρουμπλής είπε μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση δίνει μεγάλη βαρύτητα στο θέμα της υγείας ειδικά σε ευαίσθητες  περιοχές όπως ο Έβρος και θα προτίθεται να στελεχώσει τα νοσοκομεία της παραμεθορίου με 700 προσλήψεις από τις 4500 που θα γίνουν σε όλη τη χώρα ενώ με τη δυνατότητα που δίνετε για πρόσληψη επικουρικού προσωπικού το πρόβλημα της υποστελέχωσης θα λυθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό.Μάλιστα ,όπως είπε, εάν χρειασθεί θα μεταφερθούν γιατροί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σε αυτό του Διδυμοτείχου (γεγονός που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Διοικητή του κ.Λαζόπουλο).

Για τα χρήματα από τις εφημερίες που δεν έχουν καταβληθεί ο κ.Κουρουμπλής ήταν κατηγορηματικός πως τα δεδουλευμένα πρέπει να εξοφληθούν γιατί όπως τόνισε η εργασία πρέπει να αμείβεται” .
Στο περιθώριο της επίσκεψης ομάδα του ΠΑΜΕ βρέθηκε στο χώρο του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου όπου υποδέχθηκε τον Υπουργό με συνθήματα υπέρ της δωρεάν υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.