-->

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Ευχάριστα νέα για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε δύο μήνες από τον Κουρουμπλή!

Στο Διδυμότειχο βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Επικρατείας κ.Τέρενς Κουίκ και τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Στρατή Πλωμαρίτη. 

Ο κ.Κουρουμπλής είχε την ευκαιρία να ακούσει όλους τους φορείς της περιοχής και αφού τους
άκουσε προσεκτικά ανέφερε πως αναγνωρίζει τον μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης όλων των μονάδων υγείας του Έβρου αλλά και το φαινόμενο της “εξόδου” ασθενών στις γειτονικές χώρες και δήλωσε κατηγορηματικά πως αυτό θα σταματήσει.

Όσων αφορά την επαναυτονόμηση του νοσοκομείου του Διδυμοτείχου ο Υπουργός Υγείας δεν εδώσε σαφή απάντηση αλλά άφησε ευοίωνες υπόνοιες για ευχάριστα νέα μέσα στους επόμενους 2 μήνες. 

Ο κ.Κουρουμπλής είπε μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση δίνει μεγάλη βαρύτητα στο θέμα της υγείας ειδικά σε ευαίσθητες  περιοχές όπως ο Έβρος και θα προτίθεται να στελεχώσει τα νοσοκομεία της παραμεθορίου με 700 προσλήψεις από τις 4500 που θα γίνουν σε όλη τη χώρα ενώ με τη δυνατότητα που δίνετε για πρόσληψη επικουρικού προσωπικού το πρόβλημα της υποστελέχωσης θα λυθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό.Μάλιστα ,όπως είπε, εάν χρειασθεί θα μεταφερθούν γιατροί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σε αυτό του Διδυμοτείχου (γεγονός που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Διοικητή του κ.Λαζόπουλο).

Για τα χρήματα από τις εφημερίες που δεν έχουν καταβληθεί ο κ.Κουρουμπλής ήταν κατηγορηματικός πως τα δεδουλευμένα πρέπει να εξοφληθούν γιατί όπως τόνισε η εργασία πρέπει να αμείβεται” .
Στο περιθώριο της επίσκεψης ομάδα του ΠΑΜΕ βρέθηκε στο χώρο του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου όπου υποδέχθηκε τον Υπουργό με συνθήματα υπέρ της δωρεάν υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας