Advertisement 1

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Θλίψη για τον Νίκο Αντωνάκη- Το «χαμογελαστό παιδί» όπως λένε οι συνάδελφοι του

To ένα μετά το άλλο διαδέχονται τα “χτυπήματα” της Μοίρας για την τοπική ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς μετά τον άδικο θάνατο της Χρυσούλας Κλεισαρχάκη-Κουδουμαλιωτάκη που ήταν σύζυγος αστυνομικού, ένας ακόμη ένστολος έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, μόλις 43 ετών, ο Νίκος Αντωνάκης έφυγε χθες το μεσημέρι, έχοντας δώσει τη μεγαλύτερη
μάχη της ζωής του, με την επάρατη νόσο.  Η ελπίδα όλων τον συντρόφευε, όμως ο οργανισμός δεν μπόρεσε να αντέξει και έτσι από χθες το Σώμα είναι φτωχότερο. Στο άκουσμα της είδησης αυτής, όλοι οι συνάδελφοι του “πάγωσαν”.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή του Περαματος Μυλοπόταμου. Η ομάδα του dreamfm.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

“Βούλιαξε” η Φορτέτσα

Σημειώνεται ότι χθες στην κηδεία της Χρυσούλας Κλεισαρχάκη-Κουδουμαλιωτάκη. H κηδεία της αδικοχαμένης γυναίκας έγινε χθες στις 4 το απόγευμα στη Φορτέτσα στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού. Εκεί συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να πει το τελευταίο αντίο στην 43χρονη που “έφυγε” από τη ζωή με τόσο αναπάντεχο και τραγικό τρόπο. Παρά τον αγώνα της Χρυσούλας και την προσπάθεια των γιατρών η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε και “έφυγε”, σκορπώντας τη θλίψη σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.