Advertisement 1

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 88 05/50/2015

Περίληψη: Ο Φίλιππος ανησυχεί για την επέμβασή του και ζητάει από την 'Ελλη να το ξανασκεφτεί προτού τα ρισκάρει όλα. 

Η 'Ελλη δείχνει αποφασισμένη και του ανακοινώνει πως θα παραδώσει το χειρόγραφο του πατέρα της στα χέρια της Ανθής. Θα καταστρέψει τη μάνα της ακόμα κι από μακριά. Η
Λία και η Ερμιόνη καυγαδίζουν άσχημα και η Ερμιόνη λιποθυμάει στα χέρια της Κλαίρης.

Ο Μάριος δίνει το πρώτο μπουκάλι με τη δήθεν γκαζόζα στον Χρηστίδη, ενώ η Ελένη ζητάει από τη Ρέα να συνεργαστεί μαζί τους για να πιάσουν τον Ανδρέου. Η μέρα της δίκης του Τηλέμαχου φτάνει και ο Χρήστος με τη Μυρτώ βρίσκονται αντίδικοι. 'Αθελά τους θα γίνουν μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων. 

Η Βάλια πηγαίνει την 'Ελλη σε ένα κέντρο περιποίησης και η 'Ελλη το παίζει φρεσκοχωρισμένη και περίλυπη, ενώ η Βάλια, δήθεν σοκαρισμένη από το συμβάν, της συμπαραστέκεται. Ο Φίλιππος δίνει έναν φάκελο στη γιατρό του και της εξηγεί πως αν κάτι δεν πάει καλά, θέλει να ειδοποιήσει την 'Ελλη και να της δώσει αυτό το γράμμα. 
Η Βάλια χαλαρώνει και μιλάει στην 'Ελλη για τη ζωή της. Καθώς οδηγούν, ένα αυτοκίνητο κάνει προσπέραση και δείχνει ότι θα την τρακάρει, αλλά η 'Ελλη, για μια ακόμη φορά, σώζει την κατάσταση. Η δίκη του Τηλέμαχου εξελίσσεται σε φιάσκο, όταν εμφανίζεται η πρώην γυναίκα του και αποκαλύπτει τα περιουσιακά του. 
Η Νατάσα χωρίζει με τον Ασίμ για να τον προστατεύσει, αλλά εκείνος αρνείται να το δεχτεί, οπότε αναγκάζεται να του φερθεί σκληρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.