Advertisement 1

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ενώ είναι υπουργός!!!! Ειναι και Σύμβουλος σε εταιρεία Bitcoin Σιγκαπούρης ο Γιάνης


Προβάλλεται ως ειδικός στην ενσωμάτωση του «εικονικού νομίσματος» (Bitcoin) στην πραγματική οικονομία - Είχε προτείνει τους εργοδότες του για συμβούλους στην κυβέρνηση Τσίπρα - Η Tembusu ήταν η πρώτη επιχείρηση που τοποθέτησε ATM με εικονικό νόμισμα - Διαβάστε την απάντηση του υπουργού και την ανταπάντηση του «Πρώτου ΘΕΜΑτος»


Ως σύμβουλος μιας εξαιρετικά αμφιλεγόμενης σιγκαπουριανής εταιρείας που λανσάρει τα περίφημα Βitcoins εμφανίζεται ο υπουργός
Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Αυτό καταδεικνύει e-mail που έχει στη διάθεσή του το «ΘΕΜΑ», στο οποίο διοικητικό στέλεχος της περί ης ο λόγος εταιρείας, με την επωνυμία Tembusu Systems, δηλώνει πως ο κ. Βαρουφάκης διατηρούσε τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015, δηλαδή σχεδόν δύο μήνες μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και την υπουργοποίησή του, ρόλο συμβούλου στην Tembusu.

Για του λόγου το αληθές, δε, ακόμα και σήμερα μπορεί να αναζητήσει κανείς τον κ. Βαρουφάκη στο επίσημο site της εταιρείας, στη διεύθυνση: http://www.tembusu.sg/. Θα βρει το προφίλ του ανάμεσα στα υπόλοιπα των στελεχών της εταιρείας και με εμφανή την ιδιότητά του ως συμβούλου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.