Advertisement 1

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ DVD 44 : Το τέλος του Χουσεϊν


Ο Μετίν, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη αλλά και την κληρονομιά του Ταγιάρ, κάνει ό,τι του λέει ο πατέρας του προκειμένου να βγει κερδισμένος. Στο μεταξύ, η Ασλί υποψιάζεται τη Νεντρέτ, ο Ομέρ τα βρίσκει ξανά με την Ελίφ, ενώ ο Αρντά κάνει πρόταση γάμου στην Πελίν. Η ευτυχία όμως για ακόμη μια φορά
θα καταλήξει σε δράμα...
Η Ελίφ απορρίπτει τον Λεβέντ και του λέει πως μόνο τον Ομέρ έχει στο μυαλό της και κανέναν άλλον. Ο Ομέρ το ακούει και εισβάλει στο σπίτι.

-Ο Γιαγίζ δεν είναι παιδί μου! Αλλαξαν τα αποτελέσματα, της λέει. Εκείνη σοκάρεται και ο Ομέρ συνεχίζει να της λέει:

-Εκείνη τη μέρα εγώ την έστειλα για να σου πει ψέματα... Είμαι μετανιωμένος, αλλά έκανα το σωστό. Η Ελίφ που τα έχει μπερδεμένα στο κεφάλι της, ζητά και από τους δύο να φύγουν. Η Ελίφ είναι μόνη στο σπίτι και εξακολουθεί να αισθάνεται πληγωμένη από τον Ομέρ, ο οποίος επιστρέφει και χτυπά τηn πόρτα της και της εκφράζει για ακόμη μiα φορά τα συναισθήματά του για εκείνη. Η Ελίφ μην αντέχοντας άλλο ανοίγει τη πόρτα και πέφτει στην αγκαλιά του. Στο μεταξύ, ο Αρντά κάνει πρόταση γάμου στην Πελίν, ενώ ο Χουσεΐν αντιλαμβάνεται ότι οι άνδρες του Ταγιάρ ετοιμάζονται να τον σκοτώσουν και καταφέρνει να τους ξεφύγει. Παράλληλα, η Ιπέκ πάει να βρει τη Νεντρέτ και της λέει πως το σχέδιό της απέτυχε:

-Είπα την αλήθεια στον Ομέρ και την Ελίφ! Φυσικά δεν είπα ότι εσείς βάλατε το χεράκι σας σε όλη αυτή την κατάσταση... Αλήθεια, ποιος είναι ο σκοπός σας και θέλετε να χωρίσουν; Από την πρώτη στιγμή που σας είδα δεν σας εμπιστεύτηκα. Κάτι υπάρχει στη συμπεριφορά σας... Μείνετε μακριά μας!

-Για το καλό όλων μας, καλό είναι να μείνεις εσύ μακριά μας, της λέει η Νεντρέτ και προσπαθεί να βρει μiα λύση για να τη βγάλει καθαρή. Ο Ταγιάρ μαθαίνει πως ο Χουσεΐν το έσκασε και βάζει τον Μετίν υπεύθυνο για να τον βρει, ενώ ο Ομέρ μαθαίνει πως και ο Χουσεΐν, αλλά και ο Αλί το έχουν σκάσει από τη φυλακή....

Διαβάστε περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.