-->

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 195 196 197 198 -- 26/06/2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 195.:Η Μαρία για άλλη μια φορά δεν μπορεί να αντισταθεί στον Φίλιππο που την πείθει να ζητήσει διαζύγιο από τον Ανδρέα, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάξιμος πανικόβλητος εξομολογείται στον Δημήτρη και στην Ρουμπίνη πως ο Ανδρέας κουβαλά μαζί του όπλο. 

Η Λυδία σε ένα ξέσπασμα ζήλιας
φεύγει από το μαγαζί και εξαφανίζεται αφήνοντας τον Δημήτρη ακάλυπτο. Ταυτοχρόνως η Ρουμπίνη ανυποψίαστη καθώς είναι για το ποιόν του Ευθυμίου προτείνει στην Σαμ να τους παντρέψει. 

Τέλος η Βίκυ αν και βγήκε από την κλινική, συμπεριφέρεται πολύ περίεργα αφού το σκάει από το σπίτι φεύγοντας από το παράθυρο και είναι έτοιμη να θέσει τέρμα στην ζωή της ρίχνοντας το αυτοκίνητο της στον γκρεμό. Την προλαβαίνουν όμως δύο περίεργοι τύποι και από κει και πέρα αγνοείται η τύχη της.
Η Βίκυ σπέρνει τον πανικό για άλλη μια φορά με την εξαφάνισή της.. Η Παυλίνα δίνει στον Μιχαήλ λίγες μέρες διορία για να της πει αν θέλει να κάνουν παιδί, ή όχι! Ο Δημήτρης αντιμετωπίζει δυσκολίες στο εστιατόριο τώρα που έφυγε η Λυδία και πιέζει τον Κώστα να του την φέρει πίσω! Στο μεταξύ, η Σαμ, κάνει έκπληξη στον Άρη και εμφανίζεται σπίτι του βράδυ και τον βλέπει με άλλη γυναίκα! Ο Ηρόδοτος με την επιμονή του, μαθαίνει τη διεύθυνση της Μυρτώς στην Αθήνα!! Η Ιωάννα χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της όταν της ανακοινώνουν ότι το αμάξι της Βίκυς βρέθηκε εγκαταλελειμμένο δίπλα σε ένα γκρεμό, με τη Βίκυ.. άφαντη!
Η Ιωάννα είναι πεπεισμένη ότι η απαγωγή της Βίκυς είναι δική της επινόηση και αρνείται πεισματικά να ανταποκριθεί στα αιτήματα των απαγωγέων. Μαζί της παρασύρει και τους υπόλοιπούς με εξαίρεση τον Μάξιμο που διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Την ίδια στιγμή η Σαμ ομολογεί στην Ρουμπίνη πως βοηθούσε τον Ευθυμίου με τα διάφορα σχέδια του επειδή της εκβίαζε με αποτέλεσμα ο Ευθυμίου να συλληφθεί μετά από καταγγελία της Ρουμπίνης αλλά και να ξυλοκοπηθεί από τον Μάξιμο. Ταυτόχρονα ο Φίλιππος απηυδισμένος πια επισκέπτεται την Μαρία και τον Ανδρέα για να του μιλήσει για το παιδί μη γνωρίζοντας όμως πως ο Ανδρέας οπλοφορεί. Ακόμα ο Δημήτρης είναι στα όρια νευρικής κρίσης γιατί δεν βρίσκει αντικαταστάτρια της Λυδίας, ενώ τέλος ο Ηρόδοτος είναι ο μόνος που αντιλαμβάνεται πως η απαγωγή της Βίκυς δεν είναι στημένη και πως η Βίκυ κινδυνεύει στα αλήθεια.
Ο Φίλιππος ανακοινώνει στον Ανδρέα ότι η Νεφέλη είναι δικό του παιδί και απαιτεί να γίνει άμεσα εξέταση DNA για να τη διεκδικήσει. Ο Αντρέας αρνείται να δώσει τη συγκατάθεσή του και αποκαλύπτει στη Μαρία το μεγάλο του μυστικό. Ότι η Νεφέλη όντως είναι κόρη του Φίλιππου, γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει παιδιά.. και της προτείνει να φύγουν στο Λονδίνο για πάντα… Η Μαρία συμφωνεί, όμως ο Φίλιππος θα τους εμποδίσει με κάθε τρόπο… Την ίδια στιγμή η Βίκυ παραμένει εξαφανισμένη, κι ο μόνος που ανησυχεί πραγματικά γι’ αυτήν είναι ο Ηρόδοτος, ο οποίος τρέχει από σπίτι σε σπίτι προσπαθώντας να τους ταρακουνήσει, αλλά κανείς δεν τον ακούει… Ταυτόχρονα, η Παυλίνα ανακοινώνει στο Μιχαήλ ότι είναι έγκυος. Ο Μιχαήλ χαίρεται πάρα πολύ και τα ζευγάρι μπαίνει σε μια νέα, πολύ ευχάριστη φάση, προς το παρόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας