Advertisement 1

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 202 - 203 - 204 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ -- 04/07/2015

ΕΠ.202 : Ο Μάξιμος σε απελπισία, προσπαθεί να πείσει τον Αντρέα να πετάξει το όπλο για να μη σκοτώσει το Φίλιππο. Ο Αντρέας όμως όχι μόνο δεν πείθεται, αλλά πηγαίνει έξω από το σπίτι του Φίλιππου για να τον περιμένει… 

Την ίδια στιγμή η Σαμ βρίσκεται χτυπημένη και αιμόφυρτη, από τα τσιράκια του Ευθυμίου, στο
νοσοκομείο… Ο Ηρόδοτος συνεχίζει τις έρευνές του για τη Βίκυ και καταλήγει πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: ότι η Βίκυ κινδυνεύει… όταν όμως θα πάει να μιλήσει στον Μιχαήλ, έξαλλη η Παυλίνα θα τον πετάξει έξω από το σπίτι της.

Ο Φίλιππος μαθαίνει ότι ο Αντρέας οπλοφορεί αλλά δε θα κάνει καμιά κίνηση για να προστατευτεί… κι όμως, η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο… ο Αντρέας είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα!
Ο Ανδρέας πηγαίνει από το σπίτι του Φίλιππου με το όπλο και απειλεί να τον σκοτώσει! Η Παυλίνα έχει μια επιπλοκή με την εγκυμοσύνη και ο Μιχαήλ δείχνει για πρώτη φορά πόσο προστατευτικός μπορεί να γίνει.. 

Η Ιωάννα πιάνει την Ρουμπίνη σε ένα ψέμα της, που αφορά τον Μάξιμο και φτάνει πιο κοντά στην αλήθεια που της κρύβουν.. Παράλληλα, το μυστήριο γύρω από την Ηρώ Παζάρου μεγαλώνει και ο Δημήτρης τρίζει τα δόντια στον Κώστα! 

Ο Ηρόδοτος βρίσκει την πραγματική διεύθυνση της Μυρτώς στην Αθήνα!! Στο μεταξύ, η Σαμ επιστρέφει σπίτι και η Ρουμπίνη την υποδέχεται με ζεστασιά κι αγάπη.. Ο Ανδρέας τα παίζει όλα για όλα και δοκιμάζει για μια τελευταία φορά την αφοσίωση της Μαρίας στο γάμο τους..

Ο Σάββας είναι έτοιμος να πάει να βρει την Μυρτώ όταν παίρνει ένα τηλεφώνημα από την αστυνόμο Γαβριήλ να πάει να αναγνωρίσει ένα πτώμα που υπάρχουν υποψίες ότι ανήκει στην Βίκυ… 

Παράλληλα η Ιωάννα κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια να αποκαλύψει την σχέση της Ρουμπίνης με τον Μάξιμο και όλα δείχνουν πως ίσως να τα καταφέρει… 

Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ μαθαίνει ότι μια παλιά του υπόθεση σχετικά με ένα δικαστήριο εκκρεμεί και αποφασίζει να φύγει άρον - άρον για Αθήνα, έντρομος…. 

Η Ηρώ Παζάρου εμφανίζεται επιτέλους στο εστιατόριο του Δημήτρη, το μυστήριο λύνεται.. ο Δημήτρης δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του αυτό που βλέπει….. 

Ταυτοχρόνως ο Ανδρέας την στήνει έξω από το σπίτι του Φίλιππου όπου η Μαρία και ο Φίλιππος κάνουν έρωτα, σε τραγική κατάσταση και κρατώντας όπλο. 

Ο Μάξιμος που υποψιάζεται πως κάτι κακό θα γίνει οδηγείται με την Ρουμπίνη στο ίδιο σημείο και γίνονται μάρτυρες μίας μεγάλης ανατροπής … 

Από αυτή τη στιγμή και μετά τίποτα δεν θα είναι ίδιο για κανένα.. 

Τα γεγονότα θα αλλάξουν δραματικά για όλους… μία καινούργια μέρα θα ξημερώσει και θα αναγκαστούν όλοι να αντιμετωπίσουν μία νέα πραγματικότητα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.