Advertisement 1

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 373 -- 05/06/2015

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας ζουν την χαρά αλλά και την αγωνία των πρώτων ημερών με το μωρό στο σπίτι και παρά τις ανασφάλειες της Μελίνας, το ζευγάρι βιώνει στιγμές ευτυχίας. Αντίθετα, η Μάρθα περνάει δύσκολες στιγμές εξαιτίας της απόφασής της να δώσει το μωρό της για υιοθεσία. 

Όλγα, Ματθαίος και Αναστασία έρχονται για μια
ακόμα φορά σε μια δημόσια και δυσάρεστη αντιπαράθεση. Η βίαιη συμπεριφορά του Πάτροκλου, οδηγεί την Άννα στην απόφαση να τον διώξει από το σπίτι, ενώ η Δάφνη και ο Μηνάς γκρινιάζουν, γιατί λόγω απουσιών, θα αναγκαστούν να διαβάζουν όλο το καλοκαίρι προκειμένου να δώσουν εξετάσεις τον Σεπτέμβριο. Ο Ματθαίος επισκέπτεται τον Διαμαντή στη φυλακή, προκειμένου να του πει ότι ξέρει όλη την αλήθεια για την παγίδα που του είχε στήσει με την Όλγα.

Ο Διαμαντής τον αντιμετωπίζει με αλαζονεία και κατηγορεί την Αναστασία, προκειμένου να θολώσει τα νερά. Στο μεταξύ, ο Σήφης και ο Παύλος δίνουν τα χέρια για να επισφραγίσουν την επαγγελματική τους συνεργασία. Μια είδηση που φέρνει απρόσμενα ο Μανωλιός στην Αναστασία και τον Ματθαίο, τους αναστατώνει όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.