Advertisement 1

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

PARAMPARCA -- ΕΠ 31 - 01/07/2015

Gülseren (Nurgül Yeşilçay) 32 χρονών. Μένει με την κουνιάδα της Keriman και την κόρη της Hazal μιας και ο σύζυγός της έχει φύγει για τη Γερμανία. Δεν έχει πολλούς οικονομικούς πόρους και για να τα βγάλει πέρα δουλεύει σε ένα μαγαζί με κουρτίνες και σε ένα φούρνο. 

Είναι μια περήφανη και πολύ εργατική γυναίκα. Εξαιτίας κάποιων
συγκυριών , γνωρίζει τον Cihan τον οποίο και ερωτεύεται . Από τη μια πλευρά, έχει να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα συναισθήματα που έχει καταπνίξει και από την άλλη υπάρχει και η δύσκολη φάση που περνάει με την κόρη της. Έχει βρεθεί στη μέση δυο πολύ δύσκολων καταστάσεων.

Cihan (Erkan Petekkaya) 41 ετών. Διακριτικός, ειλικρινής και πετυχημένος επιχειρηματίας. Ζει σε μια έπαυλη κοντά στην θάλασσα με την γυναίκα του Dilara , τον γιό τους Ozan και την κόρη τους Cansu. Είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων και καφέ. Προσπάθησε και παλιότερα να δώσει ένα τέλος στο γάμο του και κάνει και πάλι μια προσπάθεια να τον τελειώσει. Εκείνη ακριβώς τη χρονική στιγμή μπαίνει στη ζωή του η Gülseren. Βρίσκει σ’ αυτήν ότι δεν έχει η γυναίκα του : ειλικρίνεια, αθωότητα και αλήθεια .Χωρίς να το επιδιώκει, την ερωτεύεται. Βρίσκεται σε δίλημμα, ανάμεσα τον γάμο του και την κόρη του που λατρεύει. Θα αναγκαστεί να πάρει μια απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.