-->

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Rock Festival στους Αγίους Θεοδώρους

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, στα πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων το Loutraki Festival εγκαινιάζει το Σάββατο 8 Αυγούστου 2015 την πρώτη συνάντηση Ροκ συγκροτημάτων...


Η διοργάνωση θα προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε νέους μουσικούς, ερασιτεχνικά συγκροτήματα αλλά και επαγγελματίες του είδους, δίνοντας τους την ευκαιρία να επικοινωνούν άμεσα με το κοινό. Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να αναδειχθεί το τοπικό μουσικό
στοιχείο, αλλά και να καθιερωθούν οι Άγιοι Θεόδωροι ως τόπος συνάντησης μουσικών της Ροκ σκηνής.

Συμμετέχουν τα συγκροτήματα:

BLUE STRIPE

Η σύνθεση του Hard Rock συγκροτήματος BLUE STRIPE προέκυψε το 2012 στο Λουτράκι Κορινθίας και οι πρώτες εμφανίσεις του έγιναν σε Rock σανίδια της περιοχής, μόνο για φίλους.

Στην πορεία όμως οι φίλοι και οι φήμες έκαναν το συγκρότημα ευρύτερα γνωστό, για τους ήχους και την ενέργεια που μεταδίδει, ώστε να προκύψουν επιτυχημένες εμφανίσεις τόσο σε μουσικές σκηνές της Κορινθίας όσο και σε σκηνές των Αθηνών και της Αχαΐας. Κορυφαία στιγμή για την μπάντα ήταν η εμφάνιση στο Beer Festival 2014, όπου άνοιξαν την συναυλία του Paul Di Άnno, του θρυλικού τραγουδιστή των Ιron Maiden.

Tον Σεπτέμβριο του 2014 υπογράφουν συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Final Touch του Μίλτου Καρατζά.Η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου ομώνυμου πρώτου δίσκου τους αναμένεται στις αρχές Ιουνίου του 2015. Οι εμφανίσεις όμως δεν σταματούν ποτέ. Ανανεώνουν συνεχώς τα ραντεβού τους με τους ανθρώπους που αγαπούν τη ROCK/METAL σκηνή.

Μέλη συγκροτήματος:
Λευτέρης Μπούρας: Φωνητικά
Χρήστος Ρούσσης: Κιθάρα
Γιώργος Παππάς: Κιθάρα
Γιώργος Αλμπάνης: Μπάσο
Μάκης Νικολάτος: Τύμπανα

METALLAXIS

Φέτος οι Metallaxis κλείνουν 23 χρόνια ενεργού παρουσίας στην μουσική σκηνη. Διασκευάζοντας με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο, μεγάλες επιτυχίες της παγκόσμιας rock σκηνής, έχουν καταφέρει να καταξιωθούν στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου καθώς και σε άλλα μερη της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Με ιστορικό περισσότερες από 200 συναυλίες, με τον ζεστό και αρμονικό τους ήχο και με αγάπη για την μουσική, κρατάνε πάντα το κοινό σε ρυθμό και κέφι.

Η μπάντα απαρτίζεται από τους: Αποστόλη Δαμάτη (guitar, vocals) Χρήστο Γκάνα (bass) Μένιο Τουρλώτο (vocals, guitar) Βαγγέλη Τριανταφυλλόπουλο (drums) Μαζί τους είναι τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Ιορδάνογλου (keyboards) καθώς και άλλοι μουσικοί που βάζουν την δική τους νότα ώστε οι Metallaxis να καθιερωθούν ως μια…»μεγάλη μπάντα»…!!

KNOCK ME DOWN

Ύστερα από την αδράνεια των Weedians Grove, το σχήμα επανασυνδέθηκε με νέο όνομα και πρόσωπα! Οι επιρροές τους σήμερα είναι κυρίως από Nu Metal και Rap core. Σύνθεση συγκροτήματος: Νίκος Τατούλης – Φωνητικά, Δημήτρης Δεληγιάννης – Κιθάρα, Θάνος Νανόπουλος – Μπάσο, Κώστας Κοντόπουλος – Ντράμς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας