Advertisement 1

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Kaderimin - Στα δίχτυα του Πεπρωμένου Επεισόδια 16 17 18 19 20 -- 04/10/2015


Τρομερές οι εξελίξεις σε αυτό το επεισόδιο, αφού βλέπουμε την Ντεφνέ να παίρνει την απόφαση να χρησιμοποιήσει το δηλητήριο. Παράλληλα βλέπουμε τον Καχραμάν να καταφέρνει και να εντοπίσει τον άνθρωπο, όπου πηγαίνει και παρενοχλεί την Μεριέμ και πηγαίνει
να τον βρει με άγριες διαθέσεις.

Πλέον υπάρχει έντονος φόβος ώστε η Ελίφ να αποβάλει.Παράλληλα βλέπουμε και τον Μακσούτ που κρατάει την Ντεφνέ. Τότε βλέπουμε τον Καχραμάν να προσπαθεί να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά. Ο Καντίρ θα μάθει ότι έχει μονάχα ένα μήνα ζωής και τότε παίρνει την απόφαση να φύγει για λίγο.
Με την απειλή του όπλου η Ντεφνέ θα αναγκαστεί να πει στον Μακσούτ ότι η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο. Ο Καχραμάν θα ανακαλύψει τον Μασκούτ εγκαίρως όχι όμως και τον Καντίρ όπου και εκείνος είναι εξαφανισμένος.
Η γιατρός ενημερώνει τον Καχραμάν ότι η Ελίφ πρέπει να χειρουργηθεί γιατί κινδυνεύει η ζωή της. Εκείνος εξηγεί στην Ντεφνέ και την Κιγιμέτ ότι αποκλείεται να επιζήσει το έμβρυο. Όταν η Ελίφ συνέρχεται, αρνείται την επέμβαση για να προστατέψει το μωρό που μεγαλώνει στην κοιλιά της.
Η Κιγιμέτ έχει αντιληφθεί ότι ο Καχραμάν έχει αδυναμία στην Ελίφ και το μητρικό της ένστικτο λέει να τους απομακρύνει. Το σχέδιό της να μείνει η Ελίφ σε άλλο σπίτι τώρα που δεν κινδυνεύει απ΄ τον Μακσούτ, βρίσκει σύμφωνη την Ντεφνέ. Ο Καχραμάν αρνείται να πάει την Ελίφ σε άλλο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.