Advertisement 1

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41 42 43 44 45 -- 13/11/2015

Επ. 41:  Η Άντρη αποκαλύπτει στον Κυριάκο πως τόσο η Έλσα όσο και η Μαρίνα είναι εpωτευμένες με το Ραζή. 

Για να τον πείσει μάλιστα βάζει ντετέκτιβ να παρακολουθεί τη Μαρίνα ώστε να έχει και στοιχεία. Από την άλλη η Μαρίνα ζητά από το Μάνο να κρατήσει απόσταση από
την Έλσα. Από την άλλη ο Άλκης ξεκαθαρίζει στην Έλσα πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο σπίτι αν δεν εξηγήσουν οι γονείς του στην Κρίστη τι συνέβη.

Αργότερα ο Άλκης διαλύεται όταν στο γραφείο του πατέρα του συναντιέται με τον άνθρωπο που τον απήγαγε και τον αναγνωρίζει από τη φωνή και το ρολόι. Απογοητευμένος αντιλαμβάνεται το δόλιο σχέδιο των γονιών του και παίρνει την απόφαση να τους εκδικηθεί. Στο μεταξύ η Δάφνη είναι αναστατωμένη μετά τις απειλές που δέχτηκε. 

Ο Αντρέας προθυμοποιείται να τη φιλοξενήσει σπίτι του ενώ της υπόσχεται ότι δεν θα κάνει κάτι που θα την ενοχλήσει και θα τη φέρει σε δύσκολη θέση. Η Δάφνη αμφιταλαντεύεται αλλά τελικά δέχεται να περάσει το βράδυ στο σπίτι του. Η νύχτα όμως είναι απρόβλεπτη…
Η Μαρίνα βρίσκεται δίπλα στο Μάνο για να του σταθεί μέχρι να συνέλθει καθώς η υγεία του κλονίζεται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αγνοεί όμως ότι μια κάμερα καταγράφει κάθε λεπτό τις προσωπικές τους στιγμές. Ο Πέτρος εξοργίζεται με το απειλητικό πακέτο που έστειλαν στη Δάφνη και απειλεί τον Αντρέα ότι θα αποκαλύψει το παιχνίδι που παίζει τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του. Παράλληλα η Δάφνη δεν μπορεί να διώξει από μέσα της τις ενοχές αλλά και το πρωτόγνωρο πάθos της για τον Αντρέα. 

Η Ντορέτα πιέζει την κατάσταση, τη στιγμή που η Άννα δεν εμφανίζει ποτέ στον παραλήπτη το τρυφερό και poμαντικό γράμμα του Άλκη. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Κρίστη αγνοεί την πραγματική κατάσταση και συνεχίζει να ζει τη μοναχική ζωή της. Στο μεταξύ η Άντρη αλλάζει και πάλι τις ισορροπίες στη ζωή του γιου της και της Μαρίνας καθώς ο Κυριάκος δέχεται έναν φάκελο με αποκαλυπτικό περιεχόμενο…
Η Μαρίνα δεν κρύβει πλέον ότι νοιάζεται για το Μάνο και δείχνει να ανησυχεί πολύ για την κατάσταση της υγείας του. Στη συνέχεια μάλιστα αντιδρά όταν η Εύα της λέει να βρουν κάποιον άλλο για την καμπάνια και πάνω στη συζήτηση της «ξεφουρνίζει» ότι είναι εpωτευμένη με το Μάνο. Από την άλλη ο Μάνος θέλει να μιλήσει με την Έλσα αλλά εκείνη τον αγνοεί. Στη συνέχεια ο Μάνος δικαιολογείται στη Μαρίνα και της λέει πως πάσχει από λαβύρινθο ενώ αντιλαμβάνεται πως η Μαρίνα παρενέβη ώστε να μείνει στο διαφημιστικό. Η Δάφνη επιμένει να σκαλίζει το παρελθόν της γυναίκας στο Ίδρυμα και καταφεύγει στη βοήθεια του Νικ για να μάθει περισσότερες πληροφορίες. 

Παράλληλα αγωνίζεται να καταπολεμήσει τις ενοχές της μετά τη νύχτα που πέρασε με τον Αντρέα. Του λέει να ξεχάσουν ότι συνέβη αλλά ο Αντρέας δεν σταματά την πολιορκία του. Αργότερα η Μάρθα παροτρύνει τη Δάφνη να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Τη συμβουλεύει έτσι να καλέσει τον Αντρέα στο σπίτι και αν μπορέσει να του αντισταθεί, να τον διαγράψει και να ζήσει τη ζωή της με τον Μάριο. Ενοχές όμως αισθάνεται και η Κρίστη με την απόφασή της να δώσει το παιδί για υιοθεσία στη Ντορέτα. 

Την ίδια στιγμή ο Άλκης αγνοεί ότι η Άννα έκρυψε το γράμμα του από την Κρίστη και περιμένει μάταια μήνυμά της. Και μέσα σ’όλα αυτά η Αμαλία αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι για να βρει την ηρεμία της και το ανακοινώνει στον Δημήτρη. Η Άντρη έχει βαλθεί να χωρίσει το γιο του και να βγάλει από τη ζωή του τη Μαρίνα παρά την προειδοποίηση του Κυριάκου ότι αν συνεχίσει να ανακατεύεται στη ζωή του και στον γάμο του, δεν θα τον ξαναδεί. 

Ο Κυριάκος όμως παρακολουθεί τη Μαρίνα και κάπου εκεί συναντιέται τυχαία με την Κάτια Η Ντορέτα αρχίζει να ανησυχεί με τη συμπεριφορά της Κρίστης. Φοβάται ότι μπορεί να αλλάξει γνώμη και να μην της δώσει το μωρό και προειδοποιεί έτσι την Άννα ότι πρέπει να τηρήσουν αυτά που της υποσχέθηκαν. Στο μεταξύ ο Αντρέας είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τη Δάφνη και πηγαίνει στο σπίτι της, αγνοώντας όμως την απρόοπτη επιστροφή του Μάριου…
Η Κάτια αισθάνεται παραμελημένη και ζητά από τον Μάνο να της δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον. Ο Μάριος δεν περιμένει να δει πως θα αντιδράσει η Δάφνη όταν τη φιλάει ο Αντρέας και φεύγει απογοητευμένος ενώ στη συνέχεια επιστρέφει στο Παρίσι.  Ο Κυριάκος μιλά στη Μαρίνα για τα εpωτικά αισθήματα της Έλσας για το Μάνο και της εκφράζει την ανησυχία του ότι θα διαλυθεί αν μάθει ότι ο Μάνος είναι ερωτευμένos με… άλλη γυναίκα. Παράλληλα η Έλσα συνεχίζει την προσπάθεια της να κάνει το Μάνο να ζηλέψει. Έτσι από τη μία αποφεύγει να μιλήσει μαζί του και από την άλλη χρησιμοποιεί το Νικ. 

Η Εύα θεωρεί πως ο Πέτρος κάνει διάκριση μεταξύ Δάφνης και Χάρη και έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί του. Το οικονομικό πρόβλημα που έχει η Κρίστη είναι αυτό που ηρεμεί τους φόβους της Ντορέττας μήπως η Κρίστη αλλάξει γνώμη για την υιοθεσία. Ο Μάριος παραξενεύεται όταν η Δάφνη του ζητά στο τηλέφωνο να επιστρέψει πιο νωρίς από το Παρίσι. Προσπαθεί να της μιλήσει ψύχραιμα αλλά από μέσα του είναι γεμάτος απορίες. 

Ο Δημήτρης προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία από το να πάει να μείνει στο μοναστήρι αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη. Στο μεταξύ… κι ενώ η Κάτια λέει στην Έλσα ότι η υγεία του Μάνου δεν είναι καλή και γι’αυτό πρέπει να του κάνουν ασφάλεια υγείας… ο Μάνος αποκαλύπτει στην Έλσα πως έχει μια κόρη…
Ο Μάνος δεν φανερώνει στην Έλσα πως η κόρη για την οποία της μίλησε είναι η ίδια. Παράλληλα η Μαρίνα εκπλήσσεται όταν η Εύα κρατάει για χάρη της το Μάνο στο διαφημιστικό, καθώς φοβόταν ότι θα τον διώξει λόγω της υγείας του. Η Δάφνη προσπαθεί να μην εκδηλώσει τη ζήλια που νοιώθει γα τον Αντρέα ενώ ο Νικ ανακαλύπτει πως πίσω από τη φαρμακευτική-φάντασμα, κρύβεται η εταιρεία στην οποία εργάζεται η Εύα. Αργότερα όταν η Δάφνη αρχίζει τις ερωτήσεις για το παλιό φάρμακο, η Εύα πανικοβάλλεται και αρχίζει να καλύπτει τα στοιχεία όπως και τα ίχνη της.

Η υιοθεσία του μωρού δεν φεύγει στιγμή από τη σκέψη της Κρίστης η οποία κάνει δεύτερες σκέψεις και προσπαθεί να μάθει αν η Άννα πήρε χρήματα ως προκαταβολή. Η Άννα όμως δεν της λέει την αλήθεια. 

Ο Μάριος σκέφτεται συνέχεια τη Δάφνη στην αγκαλιά του Αντρέα και για να το αντιμετωπίσει υποκύπτει σε ένα εφήμερο φλεpτ ενώ ο Δημήτρης μπλέκει με τους τοκογλύφους. Στο μεταξύ ο Κυριάκος δεν έχει σταματήσει να ψάχνει τι συμβαίνει μεταξύ Μαρίνας και Μάνου. Έτσι η Μαρίνα κάποια στιγμή ειδοποιείται από έναν άγνωστο ότι τη ζητά ο Μάνος γιατί χάθηκε και πάει να τον βρει. Ο Κυριάκος όμως την ακολουθεί κρυφά και γίνεται έξαλλος όταν βλέπει το Μάνο να τη φιλάει για να την ευχαριστήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.