Advertisement 1

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Ευχαριστήρια Επιστολή Δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου

Ο κ. Καλακίκος Παναγιώτης, ως Δήμαρχος Σουφλίου, θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την αθρόα και άμεση ανταπόκριση των δημοτών μας, που προσέφεραν υλικά πρώτης ανάγκης, επιδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές. 


"Με την πράξη σας αυτή, αποδεικνύεται ότι, και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, μπορούν να ανθίσουν η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια με απώτερο στόχο την ανακούφιση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας."


Επιπροσθέτως, πρέπει να αναγνωριστεί και η προσφορά της ACS Courier (παράρτημα Διδυμοτείχου) για τη δωρεάν, άμεση και ασφαλή μεταφορά των συλλεχθέντων υλικών, καθώς και όλους όσους βοήθησαν (εθελοντές, εργαζόμενοι του Δήμου κ.α.), οι οποίοι με τη συνεισφορά τους έκαναν δυνατή τη συλλογή, κατηγοριοποίηση και συσκευασία των υλικών πρώτης ανάγκης.


"Εύχομαι από καρδιάς, η προσφορά μας αυτή, να ανακουφίσει και να δώσει στους συνανθρώπους μας στην Ηλεία, Αττική και Εύβοια, κουράγιο, ελπίδα και ψυχική δύναμη! "




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.