Advertisement 1

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Μεγάλη Εβδομάδα ο καιρος - Μ. Τετάρτη

Η Μ. Τετάρτη θα είναι η πιο ψυχρή ημέρα της εβδομάδας. Ο υδράργυρος θα υποχωρήσει και άλλο και θα κυμαίνεται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Εκτός από τις βροχές στα ηπειρωτικά και τα χιόνια στα ορεινά (ακόμα και της Πελοποννήσου) δεν αποκλείεται να χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές στα κεντρικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα στραφούν σε βοριάδες θα φτάνουν
τα 7 και το βράδυ και τα 8 μποφόρ.

Το κρύο θα συνεχιστεί και την Μ. Πέμπτη με τους βοριάδες στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις (7- 8 μποφόρ). Στα δυτικά ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, στα ανατολικά και νότια θα συνεχίζονται οι τοπικές βροχές αλλά και οι πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και νότιας Ελλάδας (κάποια χιόνια θα πέσουν ακόμα και στα ορεινά της Κρήτης)

Τη Μ. Παρασκευή ο καιρός στα δυτικά και βόρεια θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει λίγο. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση. Ο καιρός και στα ανατολικά και νότια θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Το Μ. Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα αλλά και τη Δευτέρα ο καιρός αναμένεται ηλιόλουστος, με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και θερμοκρασία που σταδιακά θα ανεβαίνει και θα περάσει και τους 20 βαθμούς στα κεντρικά και νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.