-->

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Σ-ΑΝΕΛ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!Αυτό σημαίνει ότι πέφτει η κυβέρνηση και πάμε σε εκλογές...

Στην ελληνική Βουλή θα μετακυλιστεί το κέντρο βάρους των εξελίξεων αμέσως μετά την έγκριση της συμφωνίας από το Eurogroup (μάλλον τηνΤετάρτη παίρνει την τελική έγκριση). 

Η συμφωνία πιθανότατα θα έρθει προς ψήφιση μεταξύ Πέμπτης και Κυριακής, αλλά το πώς θα
εξελιχθούν οι ισορροπίες τόσο στο κυβερνητικό στρατόπεδο, όσο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι άγνωστο.

Ηδη όμως πριν λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Σακελλαρίδης έδωσε χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την όλη ψηφοφορία. Που σημαίνει ότι εξαρτά άμεσα την επιβίωσή της από το αποτέλεσμα. 

Πώς διαμορφώνονται οι ισορροπίες στα κόμματα: 

Να θεωρήσουμε δεδομένο ότι Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν την συμφωνία ότι και να λέει, απλά και μόνο γιατί τα επιχειρηματικά συμφέροντα που είναι συνδεδεμένα μαζί τους και ειδικά με το πρώτο κόμμα, δεν τους ενδιαφέρει αν και η νέα συμφωνία είναι περισσότερο ή λιγότερο επαχθής, αλλά απλά θέλουν συμφωνία. 

Σε ότι αφορά τη ΝΔ, πιθανόατα οι "σκληροί" "σαμαρικοί" να μην ψηφίσουν με την δικαιολογία ότι τα όσα είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Σαμαρά ήταν πολύ πιιο ευνοϊκά απ'ότι αυτά που συμφωνεί τώρα η κυβέρνηση Τσίπρα. Εκεί θα τεθεί εκ των πραγμάτων ένα θέμα ομοιιογένειας της ΚΟ της ΝΔ. "Καραμανλικοί" και "μητσοτακικοί" θα ψηφίσουν υπέρ. αλλά η στάση στην Βουλή των μελών της ΚΟ θα πυροδοτήσει αναπόφευκτες εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος. 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος και το ΚΚΕ είναι τα μόνα κόμματα που συνολικά θα καταψηφίσουν την συμφωνία... Και οι δυο νιώθουν δικαιωμένοι για την πολιτική τους στην παρούσα φάση. 

Το μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, έχει η στάση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, δηλαδή των κυβερνητικών κομμάτων. 

Θα διακινδυνέψουμε την πρόβλεψη ότι οι ΑΝΕΛ θα συμφωνήσουν και δεν θα υπάρξουν διαρροές στην ΚΟ του κόμματος. Ηδη από το πρωί ο Π.Καμμένος τονίζει στους συνεργάτες του ότι τα θετικά στοιχεία που αποκόμισε η διαπραγμάτευη είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά. 

Η εξαγορά από τον ESM των 27 δισ. ευρώ που διακατέχει η ΕΚΤ και λήγουν το 2022 με χαμηλότερα επιτόκια και με δυνατότητα συμμετοχής της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, δίνει ένα σημαντικό "κούρεμα"΄. 

Τα χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα είναι επίσης μία θετική εξέλιξη, λένε στους ΑΝΕΛ. Εκεί που θα ήταν 3% για το 2015, θα είναι 1% και εκεί που προβλέπονταν 4,5% για το 2016, θα είναι τελικώς 2%. Αυτό συνεπάγεται εξοικονόμηση κονδυλίων ή μείωση των μέτρων που υποτίθεται ότι θα έπαιρνε τα επόμενα χρόνια η κυβέρνηση. 

Από εκεί και πέρα υπάρχει το κρίσιμο ζήτημα της συμπεριφοράς της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Εδώ υπάρχουν τα εξής σενάρια: 

-Η συμφωνία καταψηφίζεται από μέρος της ΚΟ (π.χ. 10 βουλευτές) του ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπερψηφίζεται από τους ΑΝΕΛ, και από Ποτάμι-ΠΑΣΟΚ και μέρος της ΝΔ,. Εδώ θα έχουμε σημαντικές αναταράξεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, αλλά όχι ανατροπές. 

Απλά θα ανοίξει ένα κανάλι για μελλοντικές κυβερνητικές συμπράξεις του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ και ίσως μέρους της ΝΔ με την κυβέρνηση, κάτι που αποτελεί διακαή πόθο των δανειστών. 

-Η συμφωνία προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και δεν περνάει μετά από καταψήφιση 30-40 βουλευτών, τότε η κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν με λίστα. 

- Η συμφωνία καταψηφίζεται από μεγάλο αριθμό βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (30-40). Εδώ δεν μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση, έστω και αν υπερψηφιστεί με την βοήθεια Ποταμιού. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Αυτό σημαίνει ότι πέφτει η κυβέρνηση και πάμε σε εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας