-->

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Προς: το διαχειριστή του ιστότοπου pamemprosta.org της δημοτικής συμβούλου κ. Ιντζεπελίδου

Απάντηση για το άρθρο που δημοσιεύσατε με τίτλο «Προμήθεια μεταχειρισμένου φούρνου αέρος» με απευθείας ανάθεση από κόρη δημοτικής συμβούλου στο Πολυκοινωνικό [Ενημέρωση 15/6 12:40]


Κύριε,

Με έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας σας το οποίο περιέχει στοιχεία παραπληροφόρησης των πολιτών.

Η καθυστέρηση της απάντησης μου οφείλεται σε πρόβλημα υγείας που προήλθε από τροχαίο ατύχημα.

Το κείμενό σας περιέχει ψευδή στοιχεία για την επιχείρηση της κόρης μου και της δικής μου, στοχοποιώντας την δημόσια αυτοδιοικητική παρουσία μου ώστε να με υπονομεύσετε προσωπικά – πολιτικά – οικογενειακά – οικονομικά – και επιχειρηματικά.


Απόδειξη για τα ψευδή στοιχεία που αναφέρετε στο κείμενό σας είναι ότι η επιχείρηση της κόρης μου ουδέποτε προμήθευσε τον περιβόητο φούρνο ατμού στο ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ του Δήμου Αλεξανδρούπολης γιατί δεν διαθέτει ανάλογη εμπορική δραστηριότητα.

Τα ερωτήματα που δημόσια καταθέσατε θα έπρεπε να τα θέσετε στον αρμόδιο υπάλληλο του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ γιατί η συγκεκριμένη προμήθεια χρεώθηκε στην κόρη μου εκ παραδρομής. Το οποίο φυσικά και μόνος σας διαπιστώσατε δεν είχατε όμως την ευθιξία να το δημοσιεύσετε ως άρθρο αλλά προσθέσατε την ορθή επανάληψη στο ήδη δημοσιευμένο!!!!!!!

Η κόρη μου διαθέτει νόμιμη ατομική επιχείρηση και έχει κάθε δικαίωμα να λαμβάνει μέρος σε πρόχειρους και ανοιχτούς διαγωνισμούς στα πλαίσια του θεμιτού ανταγωνισμού.

Όσον αφορά το δίλημμα «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;» θα απαντήσω με ερώτηση. Γιατί θα πρέπει μια επαγγελματίας που απασχολεί σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας δύο εργαζομένους , να αποκλείεται από πρόχειρους και ανοιχτούς διαγωνισμούς άνω των 5.000 ευρώ; Είναι νόμιμο γιατί το προβλέπει ο Καλλικράτης, είναι όμως και ηθικό; Δηλαδή οι επαγγελματίες δεν έχουν ίσα δικαιώματα με τους άλλους πολίτες στον εκλέγειν και εκλέγεσθαι; Διότι με αυτό το σκεπτικό κανένας επαγγελματίας δεν θα μπορεί να συνδράμει με την προσφορά του στον αυτοδιοικητικό στίβο!!!!!!!!

Και για την τάξη κάνετε τον κόπο να ανατρέξετε στην Διαύγεια και θα διαπιστώσετε ότι συνάδελφοί μου με το ίδιο αντικείμενο της επιχείρησής μου, έχουν προμηθεύσει στον Δήμο μας μηχανήματα και υπηρεσίες.

Μήπως με την δική σας λογική θα έπρεπε να κλείσω την επιχείρηση μου και να προστεθούν στα μητρώα του ΟΑΕΔ άλλοι δύο απολυμένοι; Και αυτό γιατί διέπραξα το «ΕΓΚΛΗΜΑ» να εκλεχθώ; Βλέπετε εγώ δεν είχα την τύχη ή (την ατυχία) να είμαι εισοδηματίας……….. εργάζομαι καθημερινά για να ζω αξιοπρεπώς!

Όσο για την αυθαίρετη ερμηνεία που δώσατε για την παραίτησή μου από την θέση της Αντιπροέδρου του Πολυκοινωνικού αποδεικνύει ότι η προσφορά σας στην ενημέρωση των πολιτών και της κοινωνίας είναι στοχευμένα παραπληροφόρηση και μόνο. Διότι από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα μοναδικός σκοπός μου είναι να υπηρετήσω τους πολίτες του Δήμου μας με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Είχα το πολιτικό θάρρος να πω ότι δεν μπορώ να καλύπτω μία θέση (αμειβόμενη) από την οποία δεν είχα την δυνατότητα να προσφέρω τα μέγιστα στους συμπολίτες μου.

Δεν κατανοώ επίσης την ανάρτηση του εντύπου που κυκλοφόρησε την περίοδο των δημοτικών εκλογών, άραγε με ποιο σκοπό; Τι μπορεί να εξυπηρετεί; Μήπως θέλετε να επιδείξετε ότι φακελώνετε όλους όσους έχουν δημόσιο βίο;

ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ.

Με θάρρος και ειλικρίνεια
Ιντζεπελίδου Ελένη
Δημοτική Σύμβουλος Αλεξ/πoλης &
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας