Advertisement 1

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη, Νίκος Ουσταμπασίδης.

Νίκος Ουσταμπασίδης:Τα χρήματα δεν φτιάχνουν τις ομάδες!!


Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι έφταιξε για την αποτυχία του ΠΑΟΚ: «Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι, σε μεγάλο 
βαθμό εκεί κρίνεται η πορεία μιας
ομάδας. Ο σχεδιασμός, το ρόστερ, το τι θέλεις να κάνεις. Με αυτό το πλάνο αποφασίζεις τους παίκτες που θέλεις να πάρεις. Αυτό γίνεται κατά βάση το καλοκαίρι για να μην πω και λίγο πιο πριν. Σε μεγάλο βαθμό αυτό δεν έγινε πέρσι, και πάει να γίνει τώρα. Αν αυτό πετύχει τότε θα είναι πιο εύκολο για να πετύχεις τους στόχους σου».

Για τους ποδοσφαιριστές: «Στο τέλος αποδείχτηκε ότι δεν ταίριαζαν στο πλάνο που είχε ο ΠΑΟΚ. Δεν λέω αν είναι καλοί ή κακοί. Ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει για τον ΠΑΟΚ και να μην κάνει για τον Ολυμπιακό. Και το αντίθετο. Φάνηκε, όμως, ότι οι ποδοσφαιριστές αυτοί δεν ταίριαξαν καλά με την ομάδα».

Για το θέμα της φυσικής κατάστασης: «Αυτό σηκώνει πολλή συζήτηση και δεν θέλω να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες. Φάνηκε στο τελείωμα της σεζόν ότι δεν είχε τις απαραίτητες δυνάμεις για να ανταποκριθεί στο μίνι πρωτάθλημα με συνεχή παιχνίδια Τετάρτη, Κυριακή. Αν εξαιρέσω τον Παναθηναϊκό, δεν νομίζω ότι οι άλλες ομάδες ήταν καλύτερες».

Για τα χρήματα του Σαββίδη που δεν πιάνουν τόπο: «Τα χρήματα δεν φτιάχνουν τις ομάδες. Το ότι ξοδεύεις πολλά χρήματα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα φτιάξεις και καλή ομάδα. Υπάρχουν άπειρα τέτοια παραδείγματα, όπως και παραδείγματα ομάδων που με λίγα χρήματα μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου. Είναι μια σειρά πραγμάτων και καταστάσεων που μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει να σεβαστεί και να πατήσει πάνω σε αυτά. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη βιασύνη από όλους όσοι εμπλέκονται στην ομάδα να έρθουν γρήγορα τα αποτελέσματα. Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους, την οργάνωσή τους. Και περισσότερο να βρίσκονται στην ομάδα άνθρωποι με γνώμονα την αξία τους και όχι επειδή πουλάνε οπαδιλίκι. Ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη σε ανθρώπους όπως ο Άρνεσεν και στο τέλος θα κριθεί. Είναι σοβαρός παράγοντας, έχει στα συν του ότι έλυσε το οικονομικό και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουν όλοι. Πρέπει να εμπιστευθεί τον Άρνεσεν και να του δώσει χρόνο παρακολουθώντας τον».

Για τις μεταγραφές: «Το ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες έχει αποδειχθεί αυτό. Κάποια στιγμή, όμως, πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα να έρχονται κάθε μεταγραφική περίοδο 10-12 παίκτες».

Για τον Γεωργιάδη και το μέλλον του: «Ο Γεωργιάδης έκανε στον ΠΑΟΚ αυτό που πίστευε και αυτό που θεωρούσε καλό για τον ΠΑΟΚ και πήρε την ευθύνη γι’ αυτό. Πλέον, το κεφάλαιο έκλεισε και είναι πιθανό να γίνει μια καινούργια αρχή σε άλλον σύλλογο. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την Βέροια, αλλά δεν είναι κάτι επίσημο. Η προπονητική είναι ένας χώρος που του αρέσει και θέλει να διακριθεί».

Πηγή: http://www.tasportisthrakis.gr/2015/06/blog-post_950.html#ixzz3dt8mS4G0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.